Over mij

Ik ben Thomas, geboren in 1988 en woon in Roeselare, West-Vlaanderen. Ik werk graag vanuit een open en eerlijke houding zowel in mijn dagelijkse en professionele leven. 

Als voltijdse job ben ik tewerkgesteld als jeugdconsulent voor een gemeentebestuur. Daar sta ik in voor de begeleiding van vrijwilligers, jeugdhuiswerking, vrije tijds aanbod, projecten en evenementen en het dagelijks jeugdbeleid. Voorheen werkte ik als opvoeder met volwassen met een meervoudige beperking. Dit zorgt ervoor dat ik een sociaal beestje ben die al redelijk wat ervaring heeft met het begeleiden en ondersteunen van mensen. 

Van opleiding ben ik Bachelor in de Orthopedagogie, hierdoor kreeg ik meer dan voldoende kennis mee voor het begeleiden en wegwijs maken van zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Naast mijn opleiding hoger onderwijs volg(de) ik verschillende vormingen en opleidingen die hiertoe bijdragen. Ook voor de toekomst staan er al verschillende opleidingen op het programma.

Ik koos ervoor om life coach te worden nadat ik zelf mijn leven volledig had omgegooid. Dit was een bewuste keuze na de vaststelling dat ik zowel fysiek als mentaal niet goed in m'n vel zat. De omschakeling was drastisch en op bijna alle gebieden van mijn dagelijks leven. Toen ik besefte wat voor een impact en verandering (in de positieve zin) dit teweegbracht, koos ik ervoor om mijn ervaring en expertise met anderen te delen. Het centraal zetten van jezelf binnen je eigen leven en dat leven opnieuw in handen te nemen zijn de uitgangspunten.