Aanbod

Waarvoor kan je bij mij terecht? 

  • Vind zelfvertrouwen en neemt de leiding over je eigen leven
  • Leer wat voor jou echt belangrijk is door te verkennen welke jouw kernwaarden zijn
  • Doorbreek patronen die je op dit moment tegenhouden om volledig jezelf te zijn
  • Leer knopen doorhakken
  • Vind een goede integratie work-life
  • Doorbreek Please-gedrag. Zet je leven niet meer in het teken van wat anderen van je denken, maar van je eigen welzijn
  • Ontdek hoe je kan groeien vanuit de competenties en talenten die je hebt.

Zowel volwassenen als kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht. Wil je liever sessies met je kind en/of partner ipv individuele sessies? Dan kan je mij hier zeker voor contacteren. 

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek van 30 minuten leren we elkaar kennen en luister ik naar de noden en vragen die je hebt.

Op basis van dit gesprek kijken we samen wat het beste traject is voor u of dat we opteren voor individuele (losse) sessies.

Het kennismakingsgesprek gaat bij voorkeur telefonisch of online door. 

Tarief: GRATIS

 

Life Coaching Individuele Sessie

Tijdens een individuele life coaching sessie van 60 minuten luister ik naar jouw vragen en noden. Samen zetten we op basis hiervan een aantal actiepunten op die je kan ondernemen. 

Binnen deze sessie maak ik gebruik van gerichte vragen en ben ik jouw klankbord voor je problemen of obstakels. Of luister ik naar je persoonlijk verhaal dat je kwijt wil. 

De individuele sessie is een perfecte formule voor mensen die geen nood hebben aan een begeleid traject maar een specifieke vraag willen behandelen in een korte tijdspanne. Je kan er ook voor kiezen om meerdere individuele sessies te boeken zodat we kunnen inspelen op de noden en problemen van het moment. 

Deze sessie kan doorgaan op locatie (bij u thuis of bij de coach) of online. 

Na het boeken en betalen van deze sessie neem ik contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. 

Tarief: 50€/sessie (Incl BTW)

 

Life Coaching Traject = 5 sessies of 10 sessies

Tijdens dit life coaching traject van 5 of 10 sessies (60 minuten per sessie) werken we een stappenplan uit om geleidelijk aan je vragen en noden aan te pakken. 

Naargelang de noodzaak komen we meerdere keren per week samen om er op die manier voor te zorgen dat we een degelijke verandering kunnen teweegbrengen zonder in de oude gewoontes te hervallen. 

Tijdens de sessies reik ik verschillende vragen aan en leer ik je om nieuwe en positieve keuzes te maken. Daarnaast gebruiken we ook verschillende methodieken en actiepunten om de veranderingen blijvend te maken. 

Deze traject kan doorgaan op locatie (bij u thuis of bij de coach thuis) of online.

Na het betalen en boeken van dit traject neem ik contact met je op om de verschillende data en tijdstippen vast te leggen. 

Tarief: 250€ (5 sessies) , 500€ (10 sessies) = prijzen Incl BTW